Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans

Oklahoma City Thunder vs New Orleans PelicansOklahoma City ThunderNew Orleans Pelicans

🏀 2024-05-05 – NBA

 

Ponturi Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans

Cu o privire rapidă asupra rezultatelor H2H anterioare dintre Oklahoma City Thunder și New Orleans Pelicans și a ratelor câștigătoare pentru fiecare echipă, putem calcula o probabilitate pentru câștigătorul meciului acestui meci de baschet.

Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans, care se joacă în NBA pe 2024-05-05, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans, care se joacă în NBA pe 2024-05-05, se bazează pe datele formularului pentru fiecare echipă individuală și pe statisticile H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a previzualiza ponturile noastre de pariere pentru câștigătorul meciului.

Vă recomandăm să verificați statistici mai detaliate și să vă faceți propria opinie înainte de a decide câștigătorul meciului în scopuri de pariere. Cel mai bine este să verificați singur statisticile cu datele furnizate de BasketballStats247.com și să alegeți cele mai bune opțiuni de pariere.

Unde poți paria pe Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans?

Mai jos am enumerat câteva site-uri web recomandate unde puteți plasa pariuri pe câștigătorul meciului pe jocul Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans, împreună cu alte piețe de pariuri, cum ar fi peste/sub, câștigător la pauză și așa mai departe:

Recomandarea noastră pentru acești operatori se bazează pe recenziile utilizatorilor și pe experiența industriei. În plus, aceste case de pariuri oferă bonusuri de înregistrare pentru utilizatorii noi și sunt excelente pentru a paria pe alte sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, handbal și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Declinarea responsabilității: Suntem, de asemenea, sub oferte de publicitate cu aceste site-uri de pariuri recomandate.

Previzualizări meci Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans

Meciul Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans jucat în NBA va începe la ora 05:00 GMT pe 2024-05-05. Echipa gazdă vine cu 57 de victorii din ultimele 82 de meciuri jucate, în timp ce New Orleans Pelicans are o rată de câștig procentuală de 0.598 din ultimele 82 de meciuri jucate.

Când vine vorba de ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, avem Oklahoma City Thunder cu 2 victorii acasă, în timp ce New Orleans Pelicans are 0 victorii înregistrate în timpul jocului în deplasare.

Pentru sezonul curent, Oklahoma City Thunder are o diferență medie de puncte de 7.4 puncte, în timp ce New Orleans Pelicans are o diferență medie de puncte de 4.4 puncte:

  • Oklahoma City Thunder: 120.1 medie puncte pentru, 112.7 medie puncte primite
  • New Orleans Pelicans: 115.1 medie puncte pentru, 110.7 medie puncte primite

Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Oklahoma City Thunder si New Orleans Pelicans:

Data Rezultate
2024-04-30 New Orleans Pelicans 89 – 97 Oklahoma City Thunder
2024-04-27 New Orleans Pelicans 85 – 106 Oklahoma City Thunder
2024-04-25 Oklahoma City Thunder 124 – 92 New Orleans Pelicans
2024-04-22 Oklahoma City Thunder 94 – 92 New Orleans Pelicans

Dacă sunteți interesat de mai multe date Head-to-Head și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans H2H.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Oklahoma City Thunder vs New Orleans Pelicans?