Olympique Lyonnais vs Strasbourg

Olympique Lyonnais vs StrasbourgOlympique LyonnaisStrasbourg

⚽ 2024-05-19 – Ligue 1

 

Ponturi Olympique Lyonnais vs Strasbourg

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Olympique Lyonnais vs Strasbourg Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Olympique Lyonnais - Strasbourg jucat în Ligue 1 pe 2024-05-19 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Olympique Lyonnais vs Strasbourg Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Olympique Lyonnais - Strasbourg jucat în Ligue 1 pe 2024-05-19 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Olympique Lyonnais vs Strasbourg?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Olympique Lyonnais vs Strasbourg, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Olympique Lyonnais vs Strasbourg

Meciul dintre Olympique Lyonnais și Strasbourg va avea loc pe 2024-05-19. Această întâlnire din Ligue 1 este programată să înceapă la ora 19:00 GMT. Echipa condusă de P. Sage vine cu 4 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Strasbourg are 2 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Olympique Lyonnais vs Strasbourg, Olympique Lyonnais a obținut 0 victorii acasă, în timp ce Strasbourg are 1 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Olympique Lyonnais: n/a
  • for Strasbourg: n/a

Olympique Lyonnais vs Strasbourg rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Olympique Lyonnais si Strasbourg:

Data Rezultate
2024-02-27 Olympique Lyonnais 0 – 0 Strasbourg
2023-08-13 Strasbourg 2 – 1 Olympique Lyonnais
2023-04-28 Strasbourg 1 – 2 Olympique Lyonnais
2023-01-14 Olympique Lyonnais 1 – 2 Strasbourg

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Olympique Lyonnais și Strasbourg.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Olympique Lyonnais vs Strasbourg?