Rapid Bucureşti vs CFR Cluj

Rapid Bucureşti vs CFR ClujRapid BucureştiCFR Cluj

⚽ 2024-04-06 – Liga I

 

Ponturi Rapid Bucureşti vs CFR Cluj

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Rapid Bucureşti vs CFR Cluj Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Rapid Bucureşti - CFR Cluj jucat în Liga I pe 2024-04-06 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Rapid Bucureşti vs CFR Cluj Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Rapid Bucureşti - CFR Cluj jucat în Liga I pe 2024-04-06 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Rapid Bucureşti vs CFR Cluj?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Rapid Bucureşti vs CFR Cluj, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Rapid Bucureşti vs CFR Cluj

Meciul dintre Rapid Bucureşti și CFR Cluj va avea loc pe 2024-04-06. Această întâlnire din Liga I este programată să înceapă la ora 17:30 GMT. Echipa condusă de C. Bergodi vine cu 2 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce CFR Cluj are 1 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Rapid Bucureşti vs CFR Cluj, Rapid Bucureşti a obținut 2 victorii acasă, în timp ce CFR Cluj are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Rapid Bucureşti: M. Dugandžić(1 goals/match);Albion Rrahmani(0.88 goals/match);
  • for CFR Cluj: n/a

Rapid Bucureşti vs CFR Cluj rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Rapid Bucureşti si CFR Cluj:

Data Rezultate
2024-02-10 CFR Cluj 0 – 1 Rapid Bucureşti
2023-12-06 Rapid Bucureşti 0 – 0 CFR Cluj
2023-09-25 Rapid Bucureşti 3 – 1 CFR Cluj
2023-05-01 Rapid Bucureşti 3 – 1 CFR Cluj

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Rapid Bucureşti și CFR Cluj.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Rapid Bucureşti vs CFR Cluj?