Rayo Vallecano vs Athletic Club

Rayo Vallecano vs Athletic ClubRayo VallecanoAthletic Club

⚽ 2024-05-25 – La Liga

 

Ponturi Rayo Vallecano vs Athletic Club

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Rayo Vallecano vs Athletic Club Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Rayo Vallecano - Athletic Club jucat în La Liga pe 2024-05-25 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Rayo Vallecano vs Athletic Club Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Rayo Vallecano - Athletic Club jucat în La Liga pe 2024-05-25 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Rayo Vallecano vs Athletic Club?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Rayo Vallecano vs Athletic Club, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Rayo Vallecano vs Athletic Club

Meciul dintre Rayo Vallecano și Athletic Club va avea loc pe 2024-05-25. Această întâlnire din La Liga este programată să înceapă la ora 16:30 GMT. Echipa condusă de Iñigo Pérez vine cu 1 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Athletic Club are 2 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Rayo Vallecano vs Athletic Club, Rayo Vallecano a obținut 0 victorii acasă, în timp ce Athletic Club are 1 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Rayo Vallecano: n/a
  • for Athletic Club: n/a

Rayo Vallecano vs Athletic Club rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Rayo Vallecano si Athletic Club:

Data Rezultate
2023-12-02 Athletic Club 4 – 0 Rayo Vallecano
2023-03-05 Rayo Vallecano 0 – 0 Athletic Club
2022-09-17 Athletic Club 3 – 2 Rayo Vallecano
2022-01-23 Rayo Vallecano 0 – 1 Athletic Club

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Rayo Vallecano și Athletic Club.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Rayo Vallecano vs Athletic Club?