Stuttgart vs Bayern Munich

Stuttgart vs Bayern MunichStuttgartBayern Munich

⚽ 2024-05-04 – Bundesliga

 

Ponturi Stuttgart vs Bayern Munich

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Stuttgart vs Bayern Munich Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Stuttgart - Bayern Munich jucat în Bundesliga pe 2024-05-04 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Stuttgart vs Bayern Munich Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Stuttgart - Bayern Munich jucat în Bundesliga pe 2024-05-04 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Stuttgart vs Bayern Munich?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Stuttgart vs Bayern Munich, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Stuttgart vs Bayern Munich

Meciul dintre Stuttgart și Bayern Munich va avea loc pe 2024-05-04. Această întâlnire din Bundesliga este programată să înceapă la ora 13:30 GMT. Echipa condusă de S. Hoeneß vine cu 2 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Bayern Munich are 4 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Stuttgart vs Bayern Munich, Stuttgart a obținut 0 victorii acasă, în timp ce Bayern Munich are 1 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Stuttgart: S. Guirassy(1 goals/match);
  • for Bayern Munich: H. Kane(1.13 goals/match);

Stuttgart vs Bayern Munich rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Stuttgart si Bayern Munich:

Data Rezultate
2023-12-17 Bayern Munich 3 – 0 Stuttgart
2023-03-04 Stuttgart 1 – 2 Bayern Munich
2022-09-10 Bayern Munich 2 – 2 Stuttgart
2022-05-08 Bayern Munich 2 – 2 Stuttgart

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Stuttgart și Bayern Munich.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Stuttgart vs Bayern Munich?