Stuttgart vs Borussia M’gladbach

Stuttgart vs Borussia M’gladbachStuttgartBorussia M'gladbach

⚽ 2024-05-18 – Bundesliga

 

Ponturi Stuttgart vs Borussia M’gladbach

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Stuttgart vs Borussia M'gladbach Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Stuttgart - Borussia M'gladbach jucat în Bundesliga pe 2024-05-18 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Stuttgart vs Borussia M'gladbach Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Stuttgart - Borussia M'gladbach jucat în Bundesliga pe 2024-05-18 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Stuttgart vs Borussia M’gladbach?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Stuttgart vs Borussia M’gladbach, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Stuttgart vs Borussia M’gladbach

Meciul dintre Stuttgart și Borussia M’gladbach va avea loc pe 2024-05-18. Această întâlnire din Bundesliga este programată să înceapă la ora 13:30 GMT. Echipa condusă de S. Hoeneß vine cu 3 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Borussia M’gladbach are 0 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Stuttgart vs Borussia M’gladbach, Stuttgart a obținut 2 victorii acasă, în timp ce Borussia M’gladbach are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Stuttgart: S. Guirassy(0.96 goals/match);
  • for Borussia M’gladbach: n/a

Stuttgart vs Borussia M’gladbach rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Stuttgart si Borussia M’gladbach:

Data Rezultate
2024-01-14 Borussia M’gladbach 3 – 1 Stuttgart
2023-04-29 Stuttgart 2 – 1 Borussia M’gladbach
2022-11-04 Borussia M’gladbach 3 – 1 Stuttgart
2022-03-05 Stuttgart 3 – 2 Borussia M’gladbach

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Stuttgart și Borussia M’gladbach.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Stuttgart vs Borussia M’gladbach?