Valencia vs Deportivo Alavés

Valencia vs Deportivo AlavésValenciaDeportivo Alavés

⚽ 2024-05-05 – La Liga

 

Ponturi Valencia vs Deportivo Alavés

După cum puteți vedea din tabelul H2H de mai jos și verificând forma fiecărei echipe pentru ultimele 5 meciuri, putem calcula o probabilitate pentru posibilul rezultat final al acestui meci.

Valencia vs Deportivo Alavés Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Valencia - Deportivo Alavés jucat în La Liga pe 2024-05-05 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Valencia vs Deportivo Alavés Ponturi Pariuri

Predicția noastră pentru meciul Valencia - Deportivo Alavés jucat în La Liga pe 2024-05-05 se bazează pe cele mai recente statistici de formă pentru fiecare echipă și pe datele H2H. Faceți clic pe butonul Afișare Predicție pentru a vedea ponturile noastre de pariere.

Faceți-vă propria analiză a meciului pe baza statisticilor disponibile înainte de a decide rezultatul pe care doriți să pariați. Este întotdeauna cel mai bine să verificați singur datele cu statistici furnizate de SoccerStats247.com și să luați decizii în cunoștință de cauză.

Unde să pariezi pe Valencia vs Deportivo Alavés?

Dacă sunteți în căutarea unui site web de încredere pentru a paria pe meciul Valencia vs Deportivo Alavés, vă recomandăm să verificați următoarele opțiuni:

Fiecare dintre acești operatori se bucură de recenzii excelente de la utilizatori, oferă un pachet bonus de bun venit la înscriere, au diverse opțiuni de pariere pentru sporturi precum fotbal, tenis, baschet și 20+ alte sporturi. Pariați responsabil. 18+. Se aplică T&C bonus, disponibil doar pentru jucătorii noi.

Previzualizări Meci Valencia vs Deportivo Alavés

Meciul dintre Valencia și Deportivo Alavés va avea loc pe 2024-05-05. Această întâlnire din La Liga este programată să înceapă la ora 16:30 GMT. Echipa condusă de Rubén Baraja vine cu 2 victorii din ultimele 5 meciuri, în timp ce Deportivo Alavés are 2 victorii încheiate în ultimele 5 meciuri.

În ceea ce privește ultimele întâlniri directe Valencia vs Deportivo Alavés, Valencia a obținut 1 victorii acasă, în timp ce Deportivo Alavés are 0 victorii în timp ce joacă în deplasare.

Se poate aștepta marcarea golurilor de la câțiva jucători din fiecare echipă, având o medie de peste 0,8 goluri marcate / meci. Mai jos este o listă de jucători de căutat:

  • for Valencia: n/a
  • for Deportivo Alavés: n/a

Valencia vs Deportivo Alavés rezultate cap-la-cap

In tabelul urmator puteti verifica rezultatele pentru ultimele 4 intalniri dintre Valencia si Deportivo Alavés:

Data Rezultate
2023-09-02 Deportivo Alavés 1 – 0 Valencia
2022-02-13 Deportivo Alavés 2 – 1 Valencia
2021-08-27 Valencia 3 – 0 Deportivo Alavés
2021-04-24 Valencia 1 – 1 Deportivo Alavés

Dacă sunteți interesat de mai multe date cap-la-cap și statistici ale ligii pentru fiecare echipă, vă recomandăm să verificați pagina cu liste de meciuri dintre Valencia și Deportivo Alavés.

Care sunt comentariile și pronosticurile tale despre meciul Valencia vs Deportivo Alavés?